Για καλύτερη εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιήστε την ελληνική έκδοση του site

HI!
ΕΙΜΑΙ Η KATHY COOK
THE GREEK SHAMAN

Η Kathy Cook, ή «KC The Greek Shaman», είναι ελληνίδα σαμάνος, δασκάλα διαλογισμού, και συγγραφέας περιεχομένου που ειδικεύεται στην εκκαθάριση και ευθυγράμμιση των τσάκρα και στην ενεργοποίηση του σκοπού της ζωής.

Είναι ιδρύτρια του γήινου και φιλόξενου στούντιο στη Γλυφάδα “The Sacred Space”, όπου πραγματοποιεί εβδομαδιαία μαθήματα διαλογισμού για ενήλικες και «Εργαστήρια Διαφωτισμένων Νόων» για παιδιά και εφήβους.

Ως σαμάνος, θεραπεύτρια και πνευματική οδηγός η Kathy έχει στενή σχέση με το Πνεύμα και ολόκληρη την Παγκόσμια Συνείδηση, ​​από τότε που ξεκίνησε να επικοινωνεί με τις ανώτερες δυνάμεις.

Μάθε πώς ο σαμανισμός μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, όπως βοήθησε εμένα…

Είπαν για τις θεραπευτικές μας συνεδρίες...

Μάρω Κυριακοπούλου

Ο «Ιερός Χώρος» δημιουργήθηκε ως ησυχαστήριο, ως καταφύγιο και απάγκιο, για να μπορέσουν όλοι όσοι έρχονται σε αυτόν να ανοιχτούν, να βγάλουν τις μάσκες που φέρουν για την κοινωνία, να απελευθερώσουν τους καθημερινούς στρεσογόνους τους παράγοντες και όλες τις εντάσεις, να απελευθερώσουν τραύματα, να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και να ανακαλύψουν ξανά τον αληθινό, αυθεντικό, ευθυγραμμισμένο εαυτό τους. Ένα μέρος για να ευθυγραμμιστεί ο νους, το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή.

Διαμοιράζοντας ελεύθερα το εκ γενετής χάρισμά της να εργάζεται μέσω των πνευματικών σφαιρών και της Παγκόσμιας Συνείδησης, η Kathy Cook βοηθά την προσωπική σας εργασία πάνω στον εαυτό σας, και προάγει τον εξαγνισμό, τη θεραπεία, την αποδοχή, την ολότητα, την πρόοδο και τελικά τη διεύρυνση του φυσικού, διανοητικού, πνευματικού και συναισθηματικού πεδίου.

Η αγάπη, η συμπόνια, η καλοσύνη και η διορατικότητά της βοηθούν στο να νιώσετε ασφάλεια, άνεση και γαλήνη αμέσως μόλις μπείτε στον Ιερό της Χώρο.

Καθώς όλοι οι αυτοπραγματοποιημένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι ταπεινοί και φέρουν τα χαρακτηριστικά του ανθρωπισμού, η Kathy ανέκαθεν είχε ως κύριο στόχο της ζωής της, χωρίς εξαιρέσεις, να γίνει καλύτερη και πιο ευθυγραμμισμένη σε όλα τα επίπεδα. Το να βοηθά τους ανθρώπους και να τερματίζει τη δυστυχία τους, να είναι υπεύθυνη για αυτούς, να έχει συνείδηση ​​των συνθηκών της ζωής τους και να τους βοηθά στο προσωπικό τους ταξίδι στη ζωή ήταν πάντα προσωπική της ανάγκη και το κίνητρο για να αναπτυχθεί σε συλλογική κλίμακα. 

Η Kathy είναι περισσότερο αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της κοινωνίας παρά στη δική της ικανοποίηση, κάτι στο οποίο έχει άφθονη εμπειρία ως δασκάλα ESL (Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα) για περισσότερα από 30 χρόνια, ως μεταφράστρια και ως motivational speaker. Η θεραπευτική της διδασκαλία και ο χώρος της έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να σε διδάξουν να αρχίσεις να εστιάζεις στη «μεγάλη εικόνα», να μην σε ενοχλούν τα ασήμαντα πράγματα και να αγκαλιάζεις το άγνωστο και το διφορούμενο: το Αόρατο, τη Παγκόσμια Συνείδηση. 

Όπως ακριβώς η αγάπη της μητέρας δεν μπορεί να ιδωθεί, αλλά μπορεί να την αισθανθεί κανείς και να την κατανοήσει μόνο μέσα από την καρδιά και την ψυχή, η Kathy Cook αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον και τη χαρά ξανά στο σύμπαν και στις ενέργειές του, αντιστεκόμενη στην παθητική διαμόρφωση από κανόνες, ρυθμίσεις και νόρμες της κοινωνίας μας.

Η μεταφορά των μηνυμάτων που λαμβάνει από τα πνευματικά βασίλεια –είτε αυτά είναι απώλειας, θλίψης, κάποιου εκλιπόντος, απώλειας ή αποξένωσης ψυχής, τραύματος σε αυτή την ενσάρκωση ή σε οποιαδήποτε προηγούμενη ζωή, ενεργειακά κλωστές που ίσως χρειάζεται να κοπούν– είναι πάντα με τέτοιο τρόπο που να εμπνέει και να επιφέρει την υψηλότερη πρόοδο και εξέλιξή σας.

Η σαμανική σοφία και το εκ γενετής χάρισμά της, η ικανότητά της να διοχετεύει τον Ανώτερο, Μέσο και Κατώτερο Κόσμο, η σύνδεσή της με τα Φωτεινά Όντα, με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, με τους Αγίους και τους Αρχαγγέλους, τα ταξίδια της σε όλο τον χρόνο και τον χώρο αποτελούν τη σύνδεση της Kathy με την Οικουμενική Ενότητα. Αυτή τη σύνδεση μοιράζεται με όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της και έχουν ανάγκη από μία δική τους σύνδεση με αυτή τη Συμπαντική Ενότητα – που για τον έναν ή τον άλλον λόγο, έπειτα από αμέτρητες προσπάθειες και χρησιμοποιώντας κάθε μέθοδο, δεν έχουν καταφέρει να επιτύχουν ακόμη.

«Να είστε Φως, να είστε Αγάπη, να είστε Ευθυγραμμισμένοι»
KC
The Greek Shaman

Η Kathy Cook μας δείχνει, ατομικά και συλλογικά, ότι και εσείς μπορείτε να αρχίσετε για άλλη μια φορά να στοχάζεστε ελεύθερα και να παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις, να επιλέγετε ανεξάρτητοι αυτό που αισθάνεστε καλό και να απορρίπτετε αυτό που θεωρείτε κακό.

Η Kathy θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το πέπλο, να ρίξετε φως σε όλα όσα είναι ψεύτικα, σε όλα όσα είναι ακόμα παγιδευμένα σε ψευδαισθήσεις και μόνα στα αστρικά επίπεδα, σε όλα αυτά που σας εμποδίζουν να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τη ζωή σας, για τον εαυτό σας, για το πεπρωμένο σας σε αυτή τη διάσταση, σε αυτόν τον χώρο και χρόνο, σε αυτή την ενσάρκωση. 

Αυτό αποτελεί το δικαίωμά σας. Αυτή είναι η ζωή σας. Ας την κάνουμε καλή, ας την κάνουμε δυνατή. Η επιλογή είναι δική σας. Πάντα ήταν, πάντα θα είναι…